Utforsk mulighetene! Kurs og rådgivning som gir deg kunnskapen du trenger for en tryggere arbeidsplass..

PERSONVERN OG COOKIES


Personvern

Behandling av personopplysninger i Norge er regulert i personopplysningsloven, men også i en rekke andre lovverk som markedsføringsloven og regnskapsloven. Dette gir samlet retningslinjer for hvordan informasjon om personer skal behandles, og Datatilsynet (https://www.datatilsynet.no/) er både tilsyn og ombud på området.


Hva bruker vi personopplysninger til

Vi bruker opplysninger om deg til å administrere leveranser, bestillinger og andre sammenhenger der vi må vite hvem vi har kontakt med.


Kurs

Vi har registrert navn, telefon, epostadresse, adresse og betalingsadresse på deltakere på kurs.


Vi lagrer disse opplysningene om deg i 5 år etter avsluttet kurs, eller til du ber om at opplysningene slettes. Årsaken til dette er blant annet i forbindelse med ønske om å få bevis på en kursdeltakelse i etterkant av endt kurs. Navn, e-post og mobil er identifikatorer for å finne igjen til en slik deltakelse.


Deltakelse på kurs via videokonferanse

Sanntidsoverføring av kurs omtales gjerne som digitale eller virtuelle kurs. Vi kaller slik kursgjennomføring for PrivSecure Learning - Studio. Plattformen vi benytter for denne type kursleveranser er Zoom.


Deltar du på våre Zoom-kurs benytter du uansett kun en nøytral link uten passord. Du kan selv unngå å dele personopplysninger ved å la være å oppgi hele navnet ditt når du logger deg på våre digitale kurs. Oppgi evt kun fornavnet ditt, eller et alias hvis du heller ønsker det. Da lagres det altså ingen opplysninger om deg i Zoom-plattformen. 


Konsulenttjenester

Når vi tilbyr konsulenttjenester vil kontaktinformasjon lagres om dem de samarbeider med som er nødvendig for å få levert tjenestene. Resten av informasjonen de får tilgang til reguleres i konsulentavtalene og i egne personverns- og taushetserklæringer.


IT-Drift

I tilfellene hvor vi yter IT-konsulent- og driftstjenester kan vi få informasjon om deg fra arbeidsgiveren din, det vil si navn, telefonnummer, epostadresse og brukernavn. Vi vil da også kunne se informasjon om datamaskinen din, slik som hva den har installert av programmer, hva slags oppdateringer den har og når den har blitt skrudd av og på. Vi kan også ha muligheten til å fjernstyre datamaskinen din og hente ut informasjon fra dokumenter og epost, dette skjer kun etter at du har gitt oss eksplisitt samtykke for dette.


Besøk på nettsidene våre

Når du besøker nettsidene våre vil ip-adressen du kontakter oss fra, hvilke sider og hvor lenge du ser på dem bli registrert.


Bruk av Cookies

Nettsidene våre bruker cookies eller informasjonskapsler. Dette er små tekstfiler som lagres av nettleseren du bruker. En cookie tilhører et bestemt nettsted og kan ikke leses av andre nettsteder. Det som lagres i en cookie varierer, men det er vanligvis nøkler som gjør det mulig å lagre brukerinnstillinger eller å huske at du har besøkt nettstedet tidligere.


Tredjepartscookies

Hvis man inkluderer innhold i nettsider som kommer fra andre nettsteder, slik som reklamebannere eller verktøy for å spore hva du ser på sidene våre, vil disse også kunne lagre cookies på maskinen din. Disse cookiene kalles tredjepartscookies, og benyttes hovedsakelig til innsamling av statistikk.


Hvordan reservere deg mot Cookies

Du kan reservere deg mot cookies ved å endre sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din. I listen under har vi samlet instruksjoner til de vanligste nettleserne.


Statistikkverktøy

Vi bruker et statistikkverktøy som heter Google Analytics. Som besøker på våre nettsider er du anonymisert. Google Analytics benyttes for å forbedre brukeropplevelsen av vårt nettsted og tilby tilpasset innhold.


Spesielt om statistikkverktøy

Hvis du ikke ønsker at aktiviteten din på nettsidene kan spores, kan du melde deg av innsamling av dette på følgende adresser


Tilgang til informasjon

For å sikre at behandlingen vår av informasjon om deg foregår på en sikker måte er det kun godkjente personer hos oss som har tilgang. Tilgangen til informasjon er sikret med personlige brukernavn og passord, og alle ansatte gjennomgår jevnlig opplæring i sikkerhet og personvern.


Deling av informasjon med tredjeparter

Vi deler ikke opplysningene om deg med tredjeparter, bortsett fra med underleverandører som bidrar med å levere tjenester til deg, slik som kurs og tester. Dette er regulert med gjennom egne avtaler med underleverandørene. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om dette.


Innsyn, endring og sletting av informasjon

Dersom opplysningene vi har om deg er feil eller ufullstendige kan du be oss om å oppdatere dette. Du kan også be om å få data slettet ved å kontakte oss, samt å få innsyn i hva vi har lagret om deg. Du kan også kontakte oss hvis du ønsker mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.